Om nog meer met Exact Online te doen, kunt u de software uitbreiden met een aantal modules.

U kunt deze modules direct aan- en uitzetten binnen uw Exact Online omgeving.

Salaris

In Exact kunt u binnen Boekhouden Plus en Boekhouden Professional, de module Salaris activeren, voor een makkelijke en snelle online salarisverwerking. De salarisadministratie is geïntegreerd met de verlof- en verzuimregistratie, de financiële administratie en de werkkostenregeling (WKR). De laatste rekenregels en cao-gegevens van meer dan 140 cao’s worden automatisch up-to-date gehouden. Via de gratis Employee Self Service kunnen medewerkers zelf de eigen salarisstroken en jaaropgaves inzien. U betaalt alleen voor werkelijk gebruik (aantal stroken per maand) van deze module. Al vanaf € 35,- per maand.

Contract Management

Beheer abonnementen en servicecontracten op maandelijkse, kwartaal- of jaarbasis. Hiermee krijgt u meer inzicht in alle abonnementen, voorwaarden, opzeggingen, looptijden en omzet. De module is volledig geïntegreerd met de boekhouding en CRM en is inzetbaar binnen het abonnement Boekhouden Plus en Boekhouden Professional. De krachtige omzetrapportages helpen u om de verwachte omzetgroei in de gaten te houden. Deze module is verkrijgbaar voor € 39,- per maand.

Scan&Herken

Met Scan&Herken kunt u facturen en documenten scannen (ook met smartphone of tablet). Vervolgens wordt deze in Exact Online klaargezet als een ingevulde voorgestelde boeking. Na menselijke controle kan de boeking worden verwerkt in de boekhouding. Het tarief voor Scan&Herken is vanaf € 0,35 per scan.