Samenwerking Bijzen&Dekker & vPlan

Exact-specialist Bijzen&Dekker maakt vandaag bekend dat het een samenwerking aan gaat met vPlan. Het partnership houdt in dat Bijzen&Dekker de softwareoplossing van vPlan zal gaan aanbieden en implementeren bij hun Exact Online klanten. Deze samenwerking ondersteunt de strategie van Bijzen&Dekker om organisaties een alles in één geïntegreerde totaaloplossing te bieden.

vPlan is een online planoplossing voor bedrijven in de maakindustrie, groothandel en zakelijke dienstverlening. vPlan sluit naadloos aan op Exact Online, waardoor het mogelijk is om makkelijk de verkoop, inkoop- en werkorders vanuit Exact Online te plannen in vPlan. Bedrijven hebben met vPlan altijd actueel inzicht in belangrijke KPI’s, zoals capaciteit, voorraad en doorlooptijden.

Bijzen&Dekker is sinds 1996 een vertrouwde partner voor deskundig advies, implementatiediensten, ondersteuning en support voor alle bedrijfsprocessen binnen het MKB in Midden en Oost Nederland.

Als Exact Gold Partner vindt Bijzen&Dekker samen met de klant een passende oplossing op automatiseringsvraagstukken. Met behulp van Exact software, maar ook aanverwante oplossingen, waaronder nu ook vPlan.

Esmeralda de Hoop, Accountmanager Bijzen&Dekker: “’We zijn verheugd een samenwerking met vPlan aan te gaan. Als gecertificeerd Exact Online Implementatiepartner kunnen wij ons Exact Online aanbod en dienstverlening met de toevoeging van de software van vPlan verbreden om zo onze bestaande en nieuwe relaties nog beter te kunnen bedienen en ondersteunen”.

Hoge eisen

Michel Kerkdijk, Commercieel Directeur vPlan: “Dit partnership speelt wederom in op de groeiende vraag van bedrijven om hun business te versterken met een krachtig en flexibel visuele planning. We zijn erg blij om Bijzen&Dekker aan ons partnerportfolio toe te voegen. Samen met Bijzen&Dekker hopen we nog veel klanten in combinatie met Exact Business Software te mogen bedienen”.