Scan Sys

ImageCapture herkent, boekt en archiveert facturen automatisch in uw boekhouding. Hierbij wordt gebruik gemaakt van alle gegevens in Exact Online. Kostbare invoertijd en archiefruimte wordt op deze manier bespaard. Voortaan zijn al uw facturen overzichtelijk en binnen handbereik. Het proces in Scan Sys verloopt in een aantal stappen.

Stap 1: Facturen die per post binnenkomen worden gescand, facturen die per e-mail, e-invoicing of portal binnenkomen worden geïmporteerd en staan klaar om te worden verwerkt in ImageCapture.

Stap 2: ImageCapture leest op basis van free form herkenning de factuurgegevens uit en haalt de juiste crediteur of debiteur op uit uw financiële administratie. Hierbij worden niet alleen de kopgegevens van de factuur, maar ook de factuurregels uitgelezen!

Stap 3: De software maakt automatisch een boekingsvoorstel aan dat u zelf naar wens kunt aanpassen. Met behulp van autocoderingsfuncties kunnen artikelcodes, kentekens of andere unieke waarden van de factuur worden uitgelezen en is het mogelijk om naast de juiste grootboekrekening ook kostenplaatsen, kostendragers en projecten op regelniveau mee te nemen in het boekingsvoorstel.

Stap 4: Nadat u akkoord geeft, wordt de boeking aangemaakt in Exact Online met het digitale document als bijlage. Ook de digitale fiattering van uw facturen kan door ImageCapture worden opgenomen!

Scan Sys is verkrijgbaar vanaf € 180,- per jaar.

Meer informatie ontvangen?